Ga naar de inhoud

The Basement by Xfitclub

voor de gevorderde sporter with no limits

Bij Xfitclub hebben we een ondergrondse revolutie ontketend en presenteren we met trots: The Basement by Xfitclub, een unieke ruimte van 750m2 doordrenkt met een exclusieve club vibe. Betreed een wereld waar kracht, stijl en intensiteit samenkomen in een omgeving doordrenkt met neon, beats van topkwaliteit en de energie van een exclusieve club. Dit is niet zomaar een fitnessruimte; dit is The Basement, waar jouw fitnessreis een ongekende dimensie krijgt.

Betreed The Basement en ervaar knoXplosion, dé boksles die de kracht van explosieve energie op grote hangende bokszakken samenbrengt. Hier gaat boksen verder dan techniek; het is een explosieve reis waar je jouw kracht laat exploderen op een ritme dat je hartslag doet versnellen. Duik in de wereld van knoXplosion, waar elke stoot een uitlaatklep is en elke beweging een statement van kracht. Klaar om de impact te voelen? Welkom bij knoXplosion, waar boksen een opwindende revolutie ondergaat!

Stort je in de golven van boksen met LiquidXimpact in The Basement! Ervaar de unieke sensatie van krachtige slagen op onze waterzakken, waar elke beweging een golf van intensiteit creëert. LiquidXimpact, waar vloeibare kracht en meeslepende bokstraining samenkomen. Laat je stoten dansen op het ritme van het water. Dit is boksen herdefiniëren. Dit is LiquidXimpact. Welkom bij de revolutie in The Basement!

Ontdek de grenzen van zelfstandige bokstraining in onze Boxing Master Zone. Op dit unieke apparaat, de Boxing Master, train je zelfstandig met verschillende pads die je moet raken. Deze zone is ontworpen voor degenen die hun boksvaardigheden willen aanscherpen op hun eigen tempo. Stap in de ring van zelfstandigheid, waar elke punch jouw persoonlijke overwinning is. Welkom in de Boxing Master Zone, waar autonomie en boksen samenkomen voor een ongekende fitnesservaring in The Basement!

Betreed de arena van intensiteit en resultaten in The Basement, waar HIIT-training een nieuwe dimensie krijgt. Onze HIIT Zone is doordrenkt met de energie van The Basement, met een opwindende mix van kracht, cardio en doorzettingsvermogen. Hier wordt elke sessie een uitdaging en een overwinning op je eigen grenzen.

Varieer & Overwin:

Onze HIIT-sessies in The Basement zijn ontworpen voor maximale variatie. Van explosieve oefeningen tot uitdagende circuits, elke training is een nieuwe kans om te groeien

The Basement Vibes:

Train in een omgeving doordrenkt met de unieke sfeer van The Basement. De neonverlichting, opzwepende muziek en energieke ambiance tillen jouw HIIT-ervaring naar ongekende hoogten

Coachende Ondersteuning:

Onze ervaren trainers staan klaar om je te begeleiden en uit te dagen. Ontvang persoonlijke ondersteuning om het maximale uit elke workout te halen.

Of je nu een HIIT-veteraan bent of nieuw bent in de wereld van intensieve intervaltraining, The Basement biedt een trainingsomgeving die je stimuleert en beloont. Laat je hartslag stijgen, zweet stromen en resultaten groeien. Welkom in The Basement: waar HIIT een lifestyle wordt!

Welkom bij de Bootcamp Zone in The Basement, waar kracht, teamwork en doorzettingsvermogen samenkomen voor een onvergetelijke workout-ervaring.

Wat maakt onze Bootcamp-trainingen in The Basement speciaal?

  • Ontdek een breed scala aan functionele en uitdagende oefeningen die je zullen uitdagen op kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit. Geen twee bootcamp-sessies zijn hetzelfde, waardoor elke training fris en motiverend blijft;
  • Laat je inspireren door de energie van The Basement en werk samen met gelijkgestemde individuen in onze bootcamp-trainingen. Teamspirit staat centraal, en samen tillen we elke workout naar een hoger niveau;
  • Onze ervaren trainers leiden de Bootcamp-sessies met passie en expertise. Ontvang persoonlijke aanwijzingen, technische correcties en de motivatie die je nodig hebt om je grenzen te verleggen.

Stap binnen in The Basement voor de kracht van bootcamp-training. Deze fitnessrevolutie is ontworpen om je fysieke en mentale grenzen te verleggen, terwijl je de adrenaline van de bootcamp-ervaring in elke sessie voelt. Welkom bij de Bootcamp Zone: waar de intensiteit hoog is en de resultaten nog hoger!

Voor degenen die hun fitnessreis naar het volgende niveau willen tillen, biedt The Basement een oneindig speelveld van mogelijkheden. Doorgewinterde sporters kunnen hier onbeperkt doorgaan, met opties variërend van krachtige powerlifting tot het uitdagen van zichzelf met vrije gewichten tot maar liefst 60 kg.

Powerlifting Excellence:

Ervaar de kracht van ongeremde powerlifting in een omgeving die gemaakt is voor prestaties. The Basement biedt de juiste uitrusting en atmosfeer voor serieuze powerlifters.

Vrije Gewichten tot 60 kg:

Voor degenen die houden van de vrijheid van vrije gewichten, hebben we een indrukwekkende selectie dumbells die reiken tot 60 kg. Hiermee kun je je kracht naar nieuwe hoogten tillen.

Onbeperkte mogelijkheden:

In The Basement zijn er geen grenzen aan hoe ver je kunt gaan. Met een ruimte ontworpen voor krachtige workouts, kun je onbeperkt doorgaan en je fitnessdoelen op jouw tempo bereiken. Of je nu op zoek bent naar een plek om te powerliften, met zware vrije gewichten te werken, of gewoon een omgeving wilt die past bij jouw doorgewinterde sportmentaliteit, The Basement biedt de perfecte setting. Welkom bij de ultieme fitnessspeeltuin, waar jouw grenzen worden uitgedaagd en overwonnen!

Contact / Lid worden
Of bel ons 035-3030043
Instagram

Volg ons