Ga naar de inhoud

Spa Boutique & wellness

Bij Xfitclub komen fitness, wellness en luxe samen om jou de ultieme ervaring te bieden. In onze Spa Boutique & Wellness, ervaar je een oase van ontspanning en verjonging, perfect afgestemd op zowel mannen als vrouwen die streven naar het bereiken van hun optimale welzijn.

Laat je verwennen door onze toegewijde Skin Clinique, waar deskundige handen zorgen voor verkwikkende massages en verjongende schoonheidsbehandelingen. Of je nu kiest voor een rustgevende klassieke massage of een revitaliserende gezichtsbehandeling, onze professionele therapeuten staan klaar om je te laten stralen.

Ontdek onze geavanceerde technologieën, waaronder Cryolipolise behandelingen, EMS reshape sessies, Lipolaser, en RF behandelingen, die zijn ontworpen om het beste van jezelf te creëren. Ervaar de nieuwste innovaties!

Voor een persoonlijke reis naar ontspanning bieden wij privé-sessies in onze infrarood sauna, al dan niet met zoutverneveling, waar helende warmte en verfrissende zouten samenkomen om je zintuigen te verwennen. Daarnaast nodigen we je uit om de traditionele gezelligheid te ervaren in onze sauna of stoombad, compleet met een ontspanningsruimte waar je je gedachten kunt laten afdwalen.

Bij Xfitclub streven we naar niets minder dan perfectie in jouw wellnessreis. Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven en omarm de luxe van totale ontspanning bij ons. Kom binnen, verwen jezelf en ontdek een wereld van welzijn die speciaal voor jou is gecreëerd. Welkom bij de ultieme balans tussen inspanning en ontspanning.

Contact / Lid worden
Of bel ons 035-3030043
Instagram

Volg ons