Ga naar de inhoud

Personal trainer

Ben jij een enthousiaste en betrokken personal trainer die mensen graag helpt gezonder én gelukkiger te zijn door een betere leefstijl en een degelijk trainingsschema? Dan hebben wij een kans voor jou: word de nieuwe Personal Trainer van Xfitclub in Huizen.

Wie zijn wij?

Een dynamisch en energiek bedrijf met passie voor coaching, sporten, bewegen en gezondheid. Iedereen die graag gezonder wil leven, een aantal kilo’s wil afvallen of een bepaalde gedragsverandering wil realiseren moet bij Xfitclub zijn, een club midden in het Gooi met een oppervlakte van 3.000m2 waarin we in 4 verdiepingen verschillende sferen weten te bereiken. Wij werken met Technogym artis Cardio & kracht en de nieuwe plate loaded apparatuur. Maar hebben ook zalen voor groepslessen waaronder Les mills, body & mind, Technogym group cycle en in onze basement richten wij de HITT Ruimte, water punch, en bootcamp ruimte in. Ook voor ontspanning kun je bij ons terecht in de boutique spa & welness of in onze Lobby lounge.

Wie ben jij?

Als personal trainer / lifestyle coach begeleid je  onze leden naar een gezondere en fittere levensstijl door middel van beweging, voeding en mental coaching. Tijdens de wekelijkse sessies met de leden coach je ze naar een gezonde levensstijl en permanente gedragsverandering. Met nieuwe – die dat willen – werk je ons 10 weken plan uit. Je bouwt je eigen klantenbestand op en op de momenten dat je geen PT trainingen geeft instrueer je onze leden, maakt schema’s, geeft small group trainingen en help je onze instructeurs naar een hoger niveau. Momenteel zijn we per direct op zoek naar versterking voor ons team. Wij bieden je een totaalfunctie aan waarin jouw persoonlijke groei centraal staat. Je begint met 32 uur per week met de mogelijkheid tot meer uren in overleg.

We zijn op zoek naar een personal trainer…..

  • die energiek, resultaatgericht, passievol, enthousiast, zelfverzekerd, verantwoordelijk en flexibel is;
  • een afgeronde sport-, voedings-, of fysiotherapie opleiding (CIOS, ALO, Fysiotherapie, Fitness A en/of B, Voedingsleer / Gewichtsconsulent, Personal Trainer of NASM);
  • met minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring in sport en coaching heb je de voorkeur;
  • die op een enthousiaste en overtuigende manier onze wijze van levensstijlverandering over kan brengen;
  • die geheel zelfstandig is;
  • die sociaal is en mensen op hun gemak kan stellen. Zorgen dat mensen graag bij ons komen is een belangrijke taak;
  • die content maakt voor sociale media;
  • flexibel inzetbaar en bereidt om te werken in het weekend.

Interesse?

Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en coachen naar een permanente gezonde levensstijl? Dan is werken bij Xfitclub iets voor jou! Maak van je hobby je beroep en solliciteer met je CV inclusief foto en motivatiebrief naar hw@xfitclub.nl

Soort dienstverband: Parttime / ZZP

Contact / Lid worden
Of bel ons 035-3030043
Instagram

Volg ons