Ga naar de inhoud

Freestyle

BodyShape

Bodyshape voor een strakker figuur, een betere conditie of meer kracht dat is het resultaat van bodyshape. Na een plezierige en intense cardio warming-up train je het volledige lichaam. Op energieke beats maak je jezelf fitter, strakker en sterker. Bodyshape is een full-body work-out met repeterende krachtoefeningen gecombineerd met cardio zorgt het voor een beter uithoudingsvermogen terwijl de krachtoefeningen je sterker maken en je energie snel toeneemt. Door het gebruik van gewichten en elastiek wordt er altijd op een gevarieerde manier getraind. geen enkele les is hetzelfde. Deze les is toegankelijk voor beginners en gevorderden en wordt natuurlijk gegeven door een erkend en ervaren instructeur.

Zumba

Zumba bij Xfitclub is een dans en bodyworkout ineen. Er worden iedere les veel calorieën verbrand. Maar het allerbelangrijkste is het plezier en bewegen op de nieuwste hits. Wij beloven je, het geeft je een ware energie “boost” . Verschillende muziek dans stijlen (merengue, reggaeton, soca, salsa, bachata, dembow en nog veel meer!!) worden gevarieerd en afgewisseld met fitness variaties. Door de opzwepende muziek en het plezier dat je beleeft, merk je nauwelijks dat je vele calorieën verbrandt en lekker bezig bent. Zumba is voor alle leeftijden en geeft heel veel fun  en positieve energie is en toch heel efficiënt. Deze les wordt gegeven door een erkend en ervaren instructeur.

Pilates

Pilates is een trainingsmethode die tijdens eerste wereldoorlog werd ontwikkeld door Joseph H.Pilates. Hij noemde zijn methode “contrology” omdat hij ervan overtuigd was dat je voor het uitvoeren van de oefeningen je mentale vermogens gebruikt om je spieren te beheersen. De oefeningen zijn erop gericht om het centrum van je lichaam; buikspieren, rugspieren, bilspieren en dijen te versterken om van daaruit je hele lichaam te trainen. Het resultaat is een goede lichaamshouding, een vrijere ademhaling, sterke en soepele spieren, balans in lichaam en geest. De vermindering van lichamelijke spanning, stress en pijnklachten. Het is een goede ondersteuning en aanvulling bij andere sporten. Pilates is een work-out voor iedereen en vergroot kracht en lenigheid en kan bijdragen tot blessurepreventie.

Salsa Fitness

Salsa fitness combineert verschillende dansstijlen met fitnessoefeningen. In de les komen Latijns-Amerikaanse dansstijlen aan bod zoals salsa, soca, reggaeton en merengue. Latin Dance verhoogt de vetverbranding en verbetert je conditie. 
De les start met een warming-up gevolgd door verschillende soorten dansnummers op verschillende soorten muziek. Aan het einde van de les wordt er een buik-, been- of bil-spierversterkende oefening gedaan. Wil je dansend plezier beleven en tegelijkertijd werken aan je conditie dan is deze les iets voor jou.

Fit HITT

HIIT staat voor hoge intensiteit interval training. Dit is een intensieve workout waarbij we het lichaam zowel op uithoudingsvermogen als op kracht gaan uitdagen. De les is voor ieder niveau geschikt en bestemd voor mensen die zich flink in het zweet willen werken. De les zal elke keer anders worden ingericht om het lichaam zo veel mogelijk te stimuleren en uit te dagen. Zo kun je de ene keer een leuke uitdagende challenge verwachten en de andere keer een circuit waarbij we alle spieren trainen op het gebied van kracht of uithoudingsvermogen.

KnoXplosion

Dit is een les waarbij je lekker van je af kunt slaan op de zak, je je in het zweet kunt werken met krachttraining en je zult werken aan zelfvertrouwen door een stukje zelfverdediging. De les is geschikt voor elk niveau en er zit voor iedereen wel een gepaste uitdaging bij. In de les zullen we niet “sparren” (vechten), maar doen we wel oefeningen op het lichaam waarbij we leren verdedigen. Respect staat voorop in deze les, dus ook oefeningen op het lichaam zullen op gepast niveau worden gedaan.

Ladies Boksen liquidXpunch

Ontketen je innerlijke kracht met onze exclusieve dames bokstrainingen! Welkom bij onze ladies-only bokstrainingen, gehouden in onze trendy basement, waar empowerment en fitness samenkomen voor een onvergetelijke ervaring. Onder leiding van een ervaren coach zul je niet alleen leren om je techniek te verbeteren op traditionele bokszakken, maar ook op onze innovatieve LiquidXpunch waterbags, ontworpen om je training naar een hoger niveau te tillen. Stap binnen in een omgeving die is ontworpen om jouw zelfvertrouwen te vergroten terwijl je werkt aan je conditie en kracht. Of je nu een beginner bent of een ervaren bokser, onze lessen zijn geschikt voor alle niveaus. Bereid je voor op een workout die je uitdaagt, motiveert en inspireert, terwijl je jezelf omringt met gelijkgestemde vrouwen die streven naar persoonlijke groei en welzijn. Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij onze community van sterke en zelfverzekerde vrouwen en ontdek de kracht van boksen zoals nooit tevoren. Kom langs en ervaar de revolutie van damesboksen bij Xfitclub.

X-Fitt BBBB

Xfit – benen, billen, buik, boksen!

Deze BBBB WORKOUT is gericht op de belangrijkste spiergroepen van het onderlichaam, aangevuld met boksoefeningen voor een totale lichaamstraining. Onze personal trainer Onur leidt deze gevarieerde sessies, waarbij de focus ligt op het versterken en vormgeven van de benen, billen en buikspieren, gecombineerd met bokstechnieken voor een complete workout-ervaring.

Group Cycle by Techogym

Ontdek de Toekomst van Indoor Cycling met Group Cycle Connect!

Bij Xfitclub tillen we jouw fitnesservaring naar nieuwe hoogten met Group Cycle Connect van Technogym. Met onze geavanceerde app en interactieve fietsen beleef je een unieke en meeslepende groepsfitnesservaring.

Waarom Group Cycle Connect?

  • Realtime Prestatiegegevens: Volg jouw vooruitgang nauwkeurig met de Group Cycle Connect app. Bekijk in realtime je snelheid, afstand, calorieverbranding en hartslag, terwijl je wordt gemotiveerd door persoonlijke doelen en uitdagingen.
  • Persoonlijke Begeleiding: Onze ervaren instructeurs leiden je door dynamische workouts, aangepast aan jouw fitnessniveau en doelen. Met inspirerende muziek en motiverende coaching brengen we het beste in jou naar boven.
  • Gemeenschapsgevoel: Versterk de band met je medesporters terwijl je samen op weg gaat naar betere prestaties en gezondheid. Motiveer elkaar en vier successen, allemaal met behulp van onze innovatieve technologie.
Contact / Lid worden
Of bel ons 035-3030043
Instagram

Volg ons