Meteen naar de inhoud

Freestyle

BodyShape

Bodyshape voor een strakker figuur, een betere conditie of meer kracht dat is het resultaat van bodyshape. Na een plezierige en intense cardio warming-up train je het volledige lichaam. Op energieke beats maak je jezelf fitter, strakker en sterker. Bodyshape is een full-body work-out met repeterende krachtoefeningen gecombineerd met cardio zorgt het voor een beter uithoudingsvermogen terwijl de krachtoefeningen je sterker maken en je energie snel toeneemt. Door het gebruik van gewichten en elastiek wordt er altijd op een gevarieerde manier getraind. geen enkele les is hetzelfde. Deze les is toegankelijk voor beginners en gevorderden en wordt natuurlijk gegeven door een erkend en ervaren instructeur.

Zumba

Zumba is een superleuke workout op latin muziek. Je combineert fittness oefeningen en dans op ritmes van salsa, merengue, cumbia, regaeton, samba, tango, flamenco en hip hop. Door de opzwepende muziek en het plezier dat je beleeft, merk je nauwelijks dat je vele calorieën verbrandt en lekker bezig bent. Zumba is voor alle leeftijden en geeft heel veel fun  en positieve energie is en toch heel efficiënt. Deze les wordt gegeven door een erkend en ervaren instructeur.

Pilates

Pilates is een trainingsmethode die tijdens eerste wereldoorlog werd ontwikkeld door Joseph H.Pilates. Hij noemde zijn methode “contrology” omdat hij ervan overtuigd was dat je voor het uitvoeren van de oefeningen je mentale vermogens gebruikt om je spieren te beheersen. De oefeningen zijn erop gericht om het centrum van je lichaam; buikspieren, rugspieren, bilspieren en dijen te versterken om van daaruit je hele lichaam te trainen. Het resultaat is een goede lichaamshouding, een vrijere ademhaling, sterke en soepele spieren, balans in lichaam en geest. De vermindering van lichamelijke spanning, stress en pijnklachten. Het is een goede ondersteuning en aanvulling bij andere sporten. Pilates is een work-out voor iedereen en vergroot kracht en lenigheid en kan bijdragen tot blessurepreventie.

Salsa Fitness

Salsa fitness combineert verschillende dansstijlen met fitnessoefeningen. In de les komen Latijns-Amerikaanse dansstijlen aan bod zoals salsa, soca, reggaeton en merengue. Latin Dance verhoogt de vetverbranding en verbetert je conditie. 
De les start met een warming-up gevolgd door verschillende soorten dansnummers op verschillende soorten muziek. Aan het einde van de les wordt er een buik-, been- of bil-spierversterkende oefening gedaan. Wil je dansend plezier beleven en tegelijkertijd werken aan je conditie dan is deze les iets voor jou.

Group Cycle by techogym

Group cycle is een vorm van spinning, alleen dan nog intensiever. Je kan het ook wel spinning 2.0 noemen. Bij group cycle gaat het veel meer om de beleving van de workout, in plaats van alleen trappen op een fiets. Group cycle is eigenlijk party spinning. Onze cycle Spinninglessen in het donker worden gegeven door absolute toppers op de allernieuwste group cycle connect fietsen van Technogym. Het is keihard trainen met keiharde beats en in de juiste sfeer. De zaal is verduisterd en dat geeft een betere sfeer maar je hebt ook het gevoel niemand kan mijn zien en je richt je voor 100% op de les. Je fietst natuurlijk harder dan waar ook. Door de donkere ruimte en de beats vergeet je bijna dat je aan het sporten bent. Een toegankelijk les met een fantastische sfeerbeleving. Spinnen is ineens een feestje geworden.

Instagram

Volg ons