Meteen naar de inhoud

Les Mills

Les Mills is een fitnessconcept dat ontwikkeld werd door de Nieuw-Zeelandse ex-atleet Leslie Mills. Het is een erg toegankelijk fitnessprogramma met veel aandacht voor choreografie. De oefeningen worden gedaan op motiverende muziek.

De MISSIE van Les Mills IS EEN FITTERE PLANEET.

Les Mills is wereldwijd erg populair, vooral vanwege de toegankelijkheid. Letterlijk iedereen kan eraan deelnemen. Beginners en gevorderden van alle leeftijden.

Les mills BodyPump

Bodypump is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Deze 60 minuten durende workout daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen, zoals squats, presses, lifts en curls. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft en dat heel snel, de calorieverbranding per les kan oplopen 700 cal. Zoals bij alle andere Les Mills programma’s, wordt een les elke 3 maanden vernieuwd met nieuwe muziek en nieuwe choreografie.

Les mills BodyCombat

Bodycombat is de krachtige cardio-workout waarbij je helemaal loskomt. Dit felle en energieke programma is geïnspireerd op de Oosterse vechtkunst en put uit een breed scala aan disciplines, zoals Karate, Boksen, Taekwondo, Tai Chi en Muay Thai. Ondersteund door goede muziek en een enthousiaste en kundige instructeur, punch, kick en kata je je een weg door de les en verbrand je veel calorieën. Onze Bodycombat LesMills-les is geschikt voor iedereen en vereist geen voorafgaande ervaring in gevechtsporten. Deelnemen aan onze lessen Bodycombat zal helpen bij het verbeteren van je reflexen, het verhogen van je flexibiliteit, het trainen van je cardiovasculair uithoudingsvermogen en het werken aan je spierkracht. Stress en spanningen lossen op als sneeuw voor de zon.

Les Mills BodyStep

BODYSTEP is de energieke workout die je een bevrijdend en fit gevoel geeft. Met behulp van een step en eenvoudige bewegingen op, over en rondom de step, goede muziek en toegankelijke instructeurs word je extra gemotiveerd en tot grotere prestaties gebracht. De cardionummers zorgen voor vetverbranding in een hogere versnelling, gevolgd door spierverstevigende tracks die je lichaam nog mooier vormen en strakker maken. Met le mills bodystep krijg je sterke, slanke benen en strakke billen. Tijdens deze training haal je het beste uit jezelf door de energie die de meeslepende muziek je geeft, de groepsdynamiek en trainers die dat nog eens versterken. De trainers van zijn gecertificeerd om les te geven in de Les Mills programma’s en dagen je uit om in de training tot het uiterste te gaan. Les mills heeft de originele stepworkout voor meer dan 25 jaar geëvolueerd naar een high-energie programma die zowel leuk als resultaatgericht is waardoor je tot 600 cal. kunt verbranden in deze les.

Les mills Sh’Bam

Les mills SH’BAM is de perfecte manier om in vorm te komen en jouw de inner star van jezelf te laten stralen, zelfs als je al wat danservaring hebt maar ook als je die niet hebt. Sh’Bam is  een cardio workout, maar in het jasje gestoken van een tof dansprogramma. Je hebt vaak niet eens in de gaten dat je aan het trainen bent omdat je aan het dansen bent. Je danst op populaire nummers die boven in de hitlijsten staan maar ook op beste classics die via een remix in een nieuw jasje zijn gestoken. Dit maakt Sh’Bam tot een workout die gezellig maar bovenal fun is. Deze les wordt gegeven door een erkend en ervarewn les mills instructeur.

Les mills BodyBalance

Les Mills Body Balance: calorieen, balans en spierkracht. De meest rustgevende Les Mills les is is Body Balance. Deze groepsles is een combinatie van pilates met yoga en tai chi, waarbij je kracht opbouwt en je lenigheid verbetert. De combinatie van coordinatie, concentratie en balans maken Body Balance  een uitdagend en een leuke les. De oefeningen worden langzaam en goed gecoordineert uitgevoerd met aandacht voor ademhaling. Het resultaat van een les Body Balance is dat je erg kalm en rustig bent na de les, maar door de intensieve oefeningen hebben je spieren qua kracht en lenigheid toch een goede training gehad. Wanneer je wilt ontspannen van alle dagelijkse stress en drukte is Body Balance een erg goede uitkomst. De lessen worden met muziek, die bijdraagt aan de choreografie en de gemoedstoestand. Naast de spieren wordt ook de lenigheid verbetert tijdens Body Balance. Tot slot kom je door de rustige ademhaling helemaal tot rust en kom je lichamelijk en geestelijk in balans. Deze les wordt gegeven door een erkend en ervarewn les mills instructeur.

Instagram

Volg ons