Ga naar de inhoud

Les Mills groepslessen

🌟Ontdek de opwindende wereld van Les Mills bij XFitclub! 🚀 Les Mills is een wereldwijd fitnessfenomeen dat je meeneemt op een dynamische reis vol energieke workouts en opzwepende muziek. 💪 Met programma’s zoals BODYPUMP, BODYCOMBAT, BODYBALANCE en meer, biedt Les Mills voor elk wat wils, ongeacht je fitnessniveau of doelen. 🏋️‍♂️ Laat je leiden door onze ervaren Les Mills-gecertificeerde instructeurs terwijl je je spieren versterkt, je uithoudingsvermogen verbetert en je lichaam en geest in balans brengt. 🧘‍♀️ Bereid je voor op een meeslepende fitnesservaring die je motiveert, inspireert en uitdaagt om het beste uit jezelf te halen. 💥 Bekijk onze Les Mills lessen in actie en sluit je aan bij de Les Mills revolutie bij XFitclub!

Les mills BodyPump

Bodypump is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Deze 60 minuten durende workout daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen, zoals squats, presses, lifts en curls. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft en dat heel snel, de calorieverbranding per les kan oplopen 700 cal. Zoals bij alle andere Les Mills programma’s, wordt een les elke 3 maanden vernieuwd met nieuwe muziek en nieuwe choreografie.

Les mills BodyCombat

Bodycombat is de krachtige cardio-workout waarbij je helemaal loskomt. Dit felle en energieke programma is geïnspireerd op de Oosterse vechtkunst en put uit een breed scala aan disciplines, zoals Karate, Boksen, Taekwondo, Tai Chi en Muay Thai. Ondersteund door goede muziek en een enthousiaste en kundige instructeur, punch, kick en kata je je een weg door de les en verbrand je veel calorieën.

Onze Bodycombat LesMills-les is geschikt voor iedereen en vereist geen voorafgaande ervaring in gevechtsporten. Deelnemen aan onze lessen Bodycombat zal helpen bij het verbeteren van je reflexen, het verhogen van je flexibiliteit, het trainen van je cardiovasculair uithoudingsvermogen en het werken aan je spierkracht. Stress en spanningen lossen op als sneeuw voor de zon.

Les Mills BodyStep

BODYSTEP is de energieke workout die je een bevrijdend en fit gevoel geeft. Met behulp van een step en eenvoudige bewegingen op, over en rondom de step, goede muziek en toegankelijke instructeurs word je extra gemotiveerd en tot grotere prestaties gebracht. De cardionummers zorgen voor vetverbranding in een hogere versnelling, gevolgd door spierverstevigende tracks die je lichaam nog mooier vormen en strakker maken.

Met Les mills bodystep krijg je sterke, slanke benen en strakke billen. Tijdens deze training haal je het beste uit jezelf door de energie die de meeslepende muziek je geeft, de groepsdynamiek en trainers die dat nog eens versterken. De trainers van zijn gecertificeerd om les te geven in de Les Mills programma’s en dagen je uit om in de training tot het uiterste te gaan. Les mills heeft de originele stepworkout voor meer dan 25 jaar geëvolueerd naar een high-energie programma die zowel leuk als resultaatgericht is waardoor je tot 600 cal. kunt verbranden in deze les.

BODYATTACK™ is een intens fitnessprogramma met bewegingen voor zowel beginners als gevorderden. We combineren atletische bewegingen met krachtoefeningen, zodat je je hele lichaam traint. De instructeur leidt je door de workout en motiveert je als je dat nodig hebt. BODYATTACK™ daagt je grenzen op een positieve manier uit en je boekt snel resultaten. Wedden dat je verslaafd raakt aan BODYATTACK™?

VOORDELEN: Verbeterde functionele fitness – voel je sterker in het dagelijkse leven. Je lichaam wordt snel strakker en sterker. Verbetering van je coördinatie en lenigheid. Je kunt de BODYATTACK les aanpassen aan je eigen fitnessniveau. Volg de low-impact opties en doe in het begin alleen de eerste 4 tot 5 nummers mee en bouw dan op naar een volledige les.

We hopen je snel te zien bij BODYATTACK™

Les Mills BodyBalance

Les Mills Body Balance: calorieen, balans en spierkracht. De meest rustgevende Les Mills les is is Body Balance. Deze groepsles is een combinatie van pilates met yoga en tai chi, waarbij je kracht opbouwt en je lenigheid verbetert. De combinatie van coordinatie, concentratie en balans maken Body Balance  een uitdagend en een leuke les. De oefeningen worden langzaam en goed gecoordineert uitgevoerd met aandacht voor ademhaling. Het resultaat van een les Body Balance is dat je erg kalm en rustig bent na de les, maar door de intensieve oefeningen hebben je spieren qua kracht en lenigheid toch een goede training gehad.

Wanneer je wilt ontspannen van alle dagelijkse stress en drukte is Body Balance een erg goede uitkomst. De lessen worden met muziek, die bijdraagt aan de choreografie en de gemoedstoestand. Naast de spieren wordt ook de lenigheid verbetert tijdens Body Balance. Tot slot kom je door de rustige ademhaling helemaal tot rust en kom je lichamelijk en geestelijk in balans. Deze les wordt gegeven door een erkend en ervarewn les mills instructeur.

Patrick Spinning FINAL

Contact / Lid worden
Of bel ons 035-3030043
Instagram

Volg ons