Ga naar de inhoud

Fit after summer 12 weken programma

Weer strak na de zomer: in 12 weken Fit after Summer! Met het nieuwe “Les Mills strenght & development programma”

Een progressieve krachttraining in een 12 wekend durend trainingsprogramma.LES MILLS Strength Developement is 12 weken durend trainingsprogramma bestaat uit 12 lessen van 45 minuten. Elke week volg je een nieuwe training, waarbij je progressieve, gecontroleerde en functionele krachtoefeningen doet om sterker te worden. Hierdoor is LES MILLS Strength Development geschikt voor zowel beginners als voor meer ervaren krachtsporters. Je traint individueel, maar wél in een groep mensen onder begeleiding van een coach. De muziek is ondersteunend en motiverend, maar wordt niet gebruikt om in een ritme te bewegen. Na 12 weken zul je een merkbaar verschil ervaren in jouw kracht en techniek!

Door progressieve en functionele krachtoefeningen ontwikkel je meer kracht en een betere techniek. Je zelfvertrouwen groeit in het doen van krachttraining.

Naast het werken aan het optimaliseren van belastbaarheid, zullen we ook je voedingspatroon aanpakken. Dit doen we in een coachomgeving, waarin de coach kan inzien wat de klant eet. Ook staan hier veel gezonde recepten in die automatisch worden berekend naar jouw caloriebehoefte. Zo houd je het leuk, divers en zul je meer bewustwording krijgen van portiegroottes en verbreed je je horizon door het variëren van maaltijden. 

Een korte preview ;

Let op: er is slechts beperkt plek, vol is echt vol!

INFORMATIEBIJEENKOMSTEN in de X-LOBBY:

Woensdag 14 augustus 20:00

Zaterdag 24 augustus 11:00

Maandag 26 augustus 20:00

Zaterdag 07 september 11:00

Maandag 09 september 20:00

Vrijdag 13 september 11:00

Wees er snel bij we hebben maximaal voor 24 deelnemers een plaats!

STARTMOMENTEN:

Maandag 20:00 16 september 

Woensdag 20:00 18 september

Als lid kun je jezelf aanmelden via de Xfitclub app. Ben je nog niet lid maar wil je wel graag bij de informatiebijeenkomst aanwezig zijn? Laat dan hieronder je gegevens achter, één van onze medewerkers neemt dan contact met je op.

    Ben jij klaar voor echte mooie resultaten dit jaar? Bij Xfitclub gaat het je lukken!

    Contact / Lid worden
    Of bel ons 035-3030043
    Instagram

    Volg ons