Ga naar de inhoud

Spinning/indoor cycling

Heb jij ervaring in het lesgeven van een Indoor Cycle Training? Ben jij een enthousiaste en ervaren instructeur die zijn deelnemers elke keer weer het onderste uit de kan weet te laten halen? Dan hebben wij een kans voor jou: word de nieuwe Group Cycle instructeur bij Xfitclub in Huizen.

Wie zijn wij?

Een dynamisch en energiek bedrijf met passie voor coaching, sporten, bewegen en gezondheid. Iedereen die graag gezonder wil leven, een aantal kilo’s wil afvallen of een bepaalde gedragsverandering wil realiseren moet bij Xfitclub zijn, een club midden in het Gooi met een oppervlakte van 3.000m2 waarin we in 4 verdiepingen verschillende sferen weten te bereiken. Wij werken met Technogym artis Cardo & kracht en de nieuwe plate loaded apparatuur. Maar hebben ook zalen voor groepslessen waaronder Les mills, body & mind, Technogym group cycle en in onze basement richten wij de HITT Ruimte, water punch, en bootcamp ruimte in. Ook voor ontspanning kun je bij ons terecht in de boutique spa & welness of in onze Lobby lounge.

Wie ben jij?

  • een rolemodel als het op fietsen aankomt. Je bent representatief, ziet er verzorgd uit en hebt een (ruime) kennis op het gebied van fietsen (indoor of outdoor);
  • je bent enthousiast en je kunt makkelijk een groep in beweging krijgen;
  • je beschikt bij voorkeur over een Indoor Cycle / Spinning Instructor diploma

Interesse?

Herken je jezelf in dit verhaal? Dan is werken bij Xfitclub iets voor jou! Wij zijn perdirect op zoek naar jou voor onze lessen op zaterdag en zondag maar dat kunnen we in overleg uitbreiden natuurlijk.

Maak van je hobby je beroep en solliciteer met je CV inclusief foto en motivatiebrief naar hw@xfitclub.nl

Soort dienstverband: Parttime / ZZP , uurtarief € 27,50,- tot € 35,-

Contact / Lid worden
Of bel ons 035-3030043
Instagram

Volg ons